fbpx
15. april 2020

Ordrestyring.dk vækster kraftigt

Af: Lasse Andersen

Timesags-platformen Ordrestyring.dk leverede et rekord-resultat i 2019

Med en toplinjevækst på 32 procent fortsætter Ordrestyring.dk væksten fra de senere år. Samtidig følger bundlinjen nu for alvor med op og stiger fra 1,8 millioner kroner i 2018 til 8,6 millioner kroner i 2019.

– De mindre og mellemstore håndværksvirksomheder, som vi først og fremmest henvender os til, de har ekstrem fokus på at optimere driften af virksomheden med blandt andet bedre overblik og at sikre, at alle materialer og alle timer bliver registreret, fordi indtjeningen på projekterne er under pres. Det er nogle af de primære grunde til de i stigende grad investerer i vores løsning, siger direktør i Ordrestyring.dk Tommy Hahn Sørensen i en pressemeddelelse.

Favner flere faggrupper
Virksomheden offentliggør ikke tallene for selskabets omsætning, men bruttofortjenesten stiger fra 16,1 millioner kroner i 2018 til 24,5 millioner kr. i 2019. Det er en stigning på mere end 52 procent. Ordrestyring.dk er i perioden vokset fra 25-33 medarbejdere.

Ordrestyring.dks IT-platform, OS3, er født til at integrere endnu mere smidigt med flere andre systemer, for eksempel økonomiprogrammer, lønprogrammer, bookingsystem, GPS mm. Derudover er det nu blevet en langt mere datadrevet platform, som også sikrer håndværksvirksomhederne i forhold til fremtidige digitale muligheder og tiltag.

– Det er stadig først og fremmest vvs’ere og elektrikere, der er koblet på Ordrestyring.dk, men med den nye platform favner vi flere faggrupper, herunder tømrere, malere og entreprenører, og det mærker vi nu, siger Tommy Hahn Sørensen.

Fortsat vækst i 2020
De tidligere år har Ordrestyring.dk reinvesteret det meste overskud i yderligere vækst. I dag er virksomheden med egne midler og uden ekstern funding nået dertil, at man har en solid forretning og overvejende har fokus på udvikling og optimering af forretningsdriften.

– Vi er jo samtidig en cloud-baseret virksomhed, der er blevet langt nemmere at drive effektivt, og det smitter nu positivt af på resultatet også,” siger Tommy Hahn Sørensen.

Tommy Hahn Sørensen forventer fortsat vækst i 2020, men fremgangen afhænger af, hvor stor indflydelse coronakrisen kommer til at have på aktiviteterne i byggebranchen.