fbpx
08. marts 2021

Ordrestyring indgår samarbejde med parkerings-app

Af: Lasse Andersen

Parkerings-appen ”Parkpark” er nu en del af Ordrestyrings løsning. Dermed kan udgifter til parkering nemt registreres sammen med materialer og timer.

Ordrestyring har indgået et samarbejde med parkerings-appen Parkpark, så brugerne af sagsstyrings-systemet nu også kan registrere udgifter til parkering på hver sag – sammen med timeforbrug og materialeindkøb.

Partnerchef i Ordrestyring Mikkel Leffers Svendstrup glæder sig over samarbejdet, fordi parkeringsudgifter hidtil ikke har været en del af Ordrestyrings løsning.

– Vi har digitaliseret stort set alle andre dele af det af drive håndværksvirksomhed. Men vi har dog manglet en integreret parkeringsløsning, og det har hver måned kostet vores kunder penge, fordi de parkerer for dyrt eller glemmer at fakturere for parkeringen. Derfor er vi superglade for, at vi nu har gjort Parkpark til en integreret del af Ordrestyrings løsning, så den udgift kommer med på kundens faktura. Det giver en bedre dækningsgrad på opgaverne fra dag ét, siger Mikkel Leffers Svendstrup i en pressemeddelelse.