fbpx
01. maj 2019

Ordrestyring-stifter står bag ny håndværkerfestival

Af: Lasse Andersen

Bred faglighed er omdrejningspunktet, når en ny håndværkerfestival bliver afholdt i København den 2. november. De faglige input bliver krydret med god mad og nogle af Danmarks førende musikere og stand-up komikere.

Med en kombination af faglige indspark, netværk og socialt samvær skal arrangementet ”Håndværkerfestival” hylde de danske håndværkere med en faglig branchefest, der bliver en kombination af en klassisk fagmesse og en festival.

Carsten Schou Rasmussen, der i sin tid grundlagde ordrestyring.dk og i dag er medejer af it-virksomheden Jublo, er en af folkene bag den nye festival.

– Håndværkerfestival skiller sig markant ud fra almindelige messer, fordi vi bryder fagligheden op med topunderholdning fra nogle af Danmarks førende musikere og stand-up komikere. Vores ambition er helt klart at kombinere det faglige med det sociale og skabe en festivaloplevelse – og her indgår underholdning og lækker mad, siger Carsten Schou Rasmussen.

Læs også: Hvorfor er kunderne tvunget til at ringe mellem 8 og 16

Alternativ til messer
Han peger på, at der hele dagen igennem vil være faglige indlæg fra nogle af branchens førende eksperter og virksomheder, så både mester og svende kan få ny inspiration til, hvordan en professionel og moderne håndværksvirksomhed skal drives i en tid, hvor der er masser af opgaver, men hvor konkurrencen også er hårdere end nogensinde.

– Selv om de fleste håndværksvirksomheder har forrygende travlt, så er det måske vigtigere end nogensinde at få inspiration til alt fra håndværktøj til digitale værktøjer, der øger effektiviteten både for mester, projektledere og håndværkerne ude på pladserne. Håndværkerfestival er bl.a. en god mulighed for mester til at inddrage svendene i nogle af beslutningerne, siger Carsten Schou Rasmussen.

Håndværkerfestival bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, der både rummer den klassiske messe stemning og samtidig skaber følelsen af at være på festival, hvor der er madboder og fadøl lige rundt om hjørnet.

Udstillings- og koncertsalen TAP1 på Amager danner rammen om begivenheden, og har for nyligt gennemgået en totalrenovering efter at være rykket ind i den gamle spritfabrik på Amager. Her er der plads til 4500 branchefolk og fyldt med messestande, udstillere, faglige indspark, live musik, stand-up, mad, drikke.

Læs mere på www.håndværkerfestival.dk