15. april 2019

Petrowsky køber op

Af: Lasse Andersen

Med sit andet opkøb på et år fortsætter Petrowsky sin positionering i Horsens.

Petrowsky A/S, som har hovedsæde i Vejle, har købt Horsens-virksomheden Lund-Kørup VVS. Det fremgår af Petrowskys nyhedsbrev.

For præcis et år siden købte Petrowsky VVS-installatør Chr. Beck & Søn, som også er beliggende i Horsens.

Læs også: Flere store virksomheder i installationsbranchen

Ifølge Lars Petrowsky (billedet), der er direktør i Petrowsky, ligger der en helt bevidst strategi bag opkøbene.

– Det er ingen hemmelighed, at vi finder Horsens spændende. Både projektmæssigt og i forhold til de mange muligheder Horsens rummer som marked. Det første år heroppe har været lærerigt og udfordrende, men vi har skabt mange gode relationer, fortæller direktør Lars Petrowsky i virksomheden nyhedsbrev.

Da Petrowsky A/S købte Chr. Beck & Søn for et år siden, fulgte de 18 ansatte med. Købet af Lund-Kørup VVS adskiller sig fra sidste års opkøb med den forskel, at Petrowsky kun overtager én medarbejder. Samtidig vil Petrowsky overtage kundelister, markedsandele og vil fortsætte det gode håndværk, som Lund-Kørup altid har været kendt for i Horsens og omegn.

– Vi er kommet til Horsens for at blive. Derfor var det naturligt for os at kigge på muligheden for at positionere os yderligere i byen, og både værdimæssigt og håndværksmæssigt passer Lund-Kørup VVS perfekt til det udtryk, som vi selv er kendt for. Det gælder sig for både Petrowsky og Chr. Beck & Søn, understreger Lars Petrowsky.