fbpx
01. april 2019

Rekordhøj omsætning for Ordrestyring.dk

Af: Mikkel Svinth Rødgaard

Foto: Pressefoto

Ordrestyring.dk satte omsætningsrekord i 2018 med en vækst på toplinjen på 37 procent. Og på bunden klarer virksomheden sig også godt – trods massive investeringer.

2018 var et godt år for It-virksomheden Ordrestyring.dk. Antallet af kunder steg fra 10.500 til 13.500, omsætningen steg med 37 procent og trods en massiv investering i en ny platform landede det webbaserede ordrestyringsprocent 1,8 millioner kroner på bunden før skat.

Resultatet skaber stor tilfredshed på direktørkontoret:

– Jeg må bare konstatere, at vi mærker en digitaliseringsparathed blandt håndværkere, der er større end nogensinde. Blander vi det med vores egen medicin, hvor vi har effektiviseret ud i yderste led og samtidig givet håndværksvirksomhederne mulighed for at koble sig på Ordrestyring.dk på alle tider af døgnet, så får vi altså endnu et rekordresultat alene bare for 2.halvår, siger Tommy Hahn Sørensen, adm. direktør hos Ordrestyring.dk.

Tror på fortsat vækst

Væksten i 2018 er trukket af, at der både kom flere større virksomheder over på det webbasererede ordrestyringsprogram, samtidig med, at flere og flere faggrupper har koblet sig på, herunder blandt andre tømrere, malere, byggevirksomheder, entreprenører og kloakvirksomheder.

Og Ordrestyring.dk forventer vækst med uformindsket styrke i 2019. Ikke mindst på grund af en ny datadrevet it-platform, som virksomheden netop er gået i luften med.

– Med den travlhed der er i byggeriet i øjeblikket, så er det vigtigere end nogensinde at vi tilpasser os deres hverdag. Enhver seriøs håndværksvirksomhed er godt klar over, at det i travle perioder er allermest vigtigt at have en effektiv timesags-motor kørende, blandt andet derfor kommer vi også til at vækste med uformindsket styrke i 2019, siger Tommy Hahn Sørensen.

Ordrestyring.dk blev i 2018 købt af kapitalfonden Adelis, der i forvejen ejer svenske Hantverksdata, der er en pendant til Ordrestyring.dk.  Hantverksdata og Ordrestyring.dk har indgået en tæt alliance og med flere end 50.000 brugere af deres platforme er de tilsammen Skandinaviens førende udbyder af online timesagsstyring.