fbpx
21. september 2020

Roskilde-vvs’er satser på nyt forretningsområde

Af: Lasse Andersen

Thorsen & Petersen vil satse på Facility Services og sætter ny mand i spidsen for området.

 Vvs-virksomheden Thorsen & Petersen, som ligger i Roskilde, etablerer Facility Services som nyt forretningsområde, der skal styrke virksomhedens rådgivnings- og serviceprofil hos erhvervskunder.

I forbindelse med etableringen har ledelsen ansat Brian Kirkeskov Jensen (billedet) i en nyoprettet stilling som Facility Manager med ansvar for kontrakter, serviceaftaler, vedligehold af installationer og rådgivning. Brian Kirkeskov Jensen er uddannet vvs-installatør og kommer senest fra en stilling hos Egedal Kommune, hvor han var ansvarlig for gennemgang og rådgivning om VVS-installationer og centralvarme i kommunens ejendomme.

Stort behov
Lars Petersen, der er partner og medindehaver af Thorsen & Petersen, forklarer, det nye fokus på Facility Services skal styrke virksomhedens rådgivnings- og serviceprofil hos erhvervskunder.

– Især inden for erhvervsområdet kan vi se, at der er behov for løbende vedligehold og tværgående koordinering imellem de forskellige tekniske installationer. For at aflaste kundens koordinerende funktion og sikre optimal udrulning i forbindelse med løbende renovering og nybygning påtager vi os gerne denne rolle, siger Lars Petersen

Bruttofortjenesten hos Thorsen & Petersen VVS var i 2018 på 12,8 millioner kroner med et nettoresultat på knap 2,2 millioner kroner i modsætning til 1,3 millioner kroner året før. Med øgede satsning på Facility Services er ambitionen at passere en bruttofortjeneste på 15 millioner i 2022.