fbpx
19. juni 2020

Sagsstyring og tilbud smelter sammen

Af: Michael Degn

Installatørerne kan spare tid og få bedre overblik med en sammenkoblingen af to digitale programmer, der står for timesagsstyring og tilbudsgivning.

Nu behøver installatørerne ikke længere at bruge en masse tid på manuelt at overføre beregningerne fra Sigma til Ordrestyring. De to programmer er smeltet sammen, så beregningerne med få klik kan konverteres til en ordre på det enkelte sagsnummer.

– Det her er en integration, som har været efterspurgt i lang tid. Vores kunder har efterspurgt en direkte kobling til Sigma, så de kan arbejde smartere og hurtigere, udtaler Mikkel Leffers Svendstrup, Head of Partnerships hos Ordrestyring.

Håndværkerne sparer på den måde en masse tid, samtidig med at de minimerer risikoen for fejl, fordi overførslen af kalkulationen foregår automatisk. Derudover har de et langt bedre overblik end tidligere, fordi de nu har mulighed for at have alle kalkulerede materialelister, antal timer med mere liggende på den enkelte sag i Ordrestyring.

Mere digital branche

Det tætte partnerskab med Sigma Estimates er et led i en klar strategi hos Ordrestyring, der handler om at åbne op for et stort app-univers rundt omkring ordrestyring, så de forskellige faggrupper inden for byggeriet kan integrere med lige præcis de programmer, der passer til deres forretning. Ordrestyring har i dag cirka 50 systemer og programmer i sit økosystem af digitale værktøjer.

Hos Sigma Estimates har man på samme måde som Ordrestyring stor fokus på, at data flyder frit mellem Sigma programmet og andre systemer. Opbygningen af et et app-univers rundt om Sigma, hvor kunderne kan vælge mellem de bedste apps til lige præcis deres behov, er helt essentielt.

– Vi må bare konstatere, at digitale værktøjer, der taler sammen er mere og mere efterspurgte efterhånden som byggebranchen bliver mere og mere digital – og det går stærkere og stærkere, siger Peter Sørensen, CEO hos Sigma Estimates, i en pressemeddelelse.