fbpx
09. april 2019

Sanistål indgår samarbejdsaftale med Milwaukee

Af: Lasse Andersen

Sanistål-koncernen har netop indgået en aftale med Milwaukee. Dermed får grossistvirksomheden 700 nye produkter i sortimentet.

Sanistål tilføjer 700 nye produkter til deres sortiment, efter at virksomheden har indgået en samarbejdsaftale med Milwaukee, der producerer Heavy Duty el-værktøjer, såsom boremaskiner, vinkelslibere og bajonetklinger til en lang række brancher.

Med den nye aftale kan Sanistål nu tilbyde sine kunder noget af det mest innovative el-værktøj på markedet. Aftalen med Milwaukee er en del af en overordnet multibrand-strategi, som sikrer Saniståls kunder et bredt udvalg af værktøj, der dækker forskellige behov, udtaler kategorichef hos Sanistål, Peter Christiansen i en pressemeddelelse:

– Med Milwaukee i vores fold får vores kunder nu adgang til ét af markedets mest innovative power tool-brands. På den måde tilføjer vi endnu et stærkt værktøjsbrand til vores produktsortiment, som i dag er et af markedets bredeste.

Ifølge Peter Christiansen benyttes el-værktøj i dag i flere brancher, og netop derfor er Milwaukee den perfekte samarbejdspartner for en grossistvirksomhed som Sanistål, der leverer værktøj til en række industrier:

– El-værktøj er ikke længere en værkstøjskategori for sig selv, men fås i forskellige serier, der passer til de individuelle brancher og industrier, såsom VVS, håndværkere, den tunge industri osv. Værktøjets funktioner skal nemlig passe til den opgave, der skal løses. Her passer Milwaukees heavy duty-værktøjer perfekt til flere industrier. Fælles for de fleste Milwaukee-værktøjer er nemlig, at de kommer med et kraftfuldt litium-batteri, der virkelig giver maskinerne et ekstra boost.