fbpx
02. april 2020

Schneider Electric deler ud af klimateknologi

Af: Michael Degn

Schneider Electric vil dele sin klimateknologi i en række nye partnerskaber. Det er nødvendigt for at nå de ambitiøse klimamål, lyder det fra virksomheden.

De seneste måneder har Schneider Electric indgået en række partnerskaber med danske specialistvirksomheder. Faktisk har Schneider Electric etableret en helt ny afdeling til at varetage processen med partnerskaberne. Formålet er at dele virksomhedens teknologi inden for bygningsoptimering, sikkerhed og energieffektivitet.

– I Schneider Electric råder vi over en lang række verdensledende klimaløsninger, der kan bidrage til den grønne omstilling og nedbringelsen af CO2. Men hvad nytter det, hvis vi ikke gør produkterne tilgængelige for så mange som muligt? Vi er af den holdning, at vi ikke når vores klimamål uden nye måder at samarbejde på. Klimaregnskab og nedbringelse af CO2 er komplicerede størrelser, og ingen kan levere alle svarene selv, siger Niels Boel, Channel Director hos Schneider Electric Danmark, i en pressemeddelelse.

Læs også: Schneider Electric modtager international bæredygtighedspris

Han understreger, at partnerstrategien ligeledes skal gøre det lettere for bygningsejerne at få adgang til de løsninger, der giver bedst mening i de enkelte tilfælde. Vel at mærke uden at løsningerne nødvendigvis er bundet op på én og samme leverandør. Målet er at skabe mulighed for de størst mulige energibesparelser i virksomheder landet over.

Mere værdi for alle
Senest har automatik-specialisten LTECH indgået partnerskab med Schneider Electric Danmark. LTECHs salgschef Kenn Nielsen understreger i den forbindelse, at markedskræfterne peger udviklingen i retning af partnerskaber, fordi samarbejdet skaber værdi for alle parter.

– Jo større og bredere vores værktøjskasse er, jo bedre og mere troværdig bliver vores rådgivning. Det er den helt simple årsag til, at partnerskaber giver mening for os. For kunden handler det om at få den bedste løsning med de største energibesparelser, og det kan vi kun sikre, når vi har flere varer på hylderne og på den måde kan skræddersy løsningerne til den enkelte virksomhed, udtaler Kenn Nielsen.

Foruden LTECH indgår også virksomhederne AFRY, ECO Techniq, Install, Bygg-el, DI-Teknik, Dansk Industri Kompensering, Ample, Bygge-El og EL-Tek Automation i Schneider Electrics EcoXpert partnerskabsprogram.