05. november 2018

SIF Gruppen åbner ny afdeling

Af: Lasse Andersen

SIF Gruppen rykker tæt på kunderne i Vestsjælland og etablerer ny afdeling med 10 medarbejdere på Stejlhøj i Kalundborg.

Hovedsædet ligger i københavnske Søborg, men flere store installations- og serviceopgaver i Kalundborgområdet gør, at SIF Gruppen nu åbner en spritny afdeling i byen.

Det er blandt andet el-entreprisen på Kalundborg Station og en rammeaftale med Holbæk Kommune, som har været afgørende for åbningen af den nye afdeling, som kommer til at bestå af 10 medarbejdere og to lærlinge i Kalundborg.

SIF Gruppens direktør Lars Mejlby (billedet) mener, det er vigtigt at have en lokal afdeling med lokale medarbejdere i området.

– Vi tror, at god service skabes gennem tætte menneskelige relationer. Den kan ikke skabes på distance, og vi vil være en lokal virksomhed, der med lokal arbejdskraft, lokale indkøb og respekt for lokale traditioner bidrager til at udvikle området på områdets egne præmisser, siger han og fortsætter:

– På den baggrund ser vi vores nye afdeling i Kalundborg som krumtap i en fortsat udbygning af alle vores aktiviteter i Vestsjælland, og målet er, at afdelingen over de kommende år løbende skal fordoble sine aktiviteter og bemanding, siger Lars Mejlby.

Hele paletten
Han fortæller videre, at den nye afdeling allerede inden åbningen bliver mødt af stor interesse fra det lokale erhvervsliv, som henvender sig for at høre mere om, hvad SIF Gruppen kan tilbyde. Og han understreger, at afdelingen får styrke og kompetencer til at servicere på alle SIF Gruppens nøgleområder – herunder blandt andet rådgivning om installation, service og drift af totale el-løsninger, brandalarmering, tyverisikring, videoovervågning og varmestyring.