15. oktober 2018

SIF Gruppen køber Næstved El-Service

Af: Lasse Andersen

SIF Gruppen, der har hovedsæde i Søborg, fortsætter udbygning af firmaets Næstved-afdeling med overtagelse af Næstved El-Service.

Med virkning fra 1. november overtager SIF Gruppen Næstved El-Service. Som et led i overtagelsen bliver Næstved El-service lagt sammen med Pedersen El, som SIF Gruppen allerede ejer i Næstved. Dermed bliver der skabt en stærk lokal afdeling i Næstved med 45 medarbejdere, 35 servicevogne og en forventet omsætning på 50 millioner kroner.

Stifter og ejer af Næstved El-Service, Theis Nørrelund, er stolt over at blive en del af SIF Gruppen.

 – SIF Gruppen er i forvejen stærkt forankret i Næstved og fremstår som en af elbranchens mest succesfulde og innovative installationsvirksomheder, der har 100 års tradition for vækst og udvikling, siger Theis Nørrelund og fortsætter:

– Som del af SIF Gruppen er vejen banet for en sikker fremtid, hvor medarbejderne med afsæt i moderselskabets stærke økonomiske ballast og kompetencer får optimale muligheder for faglig og personlig udvikling. Derudover får vi som del af SIF Gruppen de bedste kort på hånden til både at tiltrække nye komplekse opgaver og til at styrke vores service overfor nuværende kunder som Næstved Kommune og Coop.

En stor mundfuld
SIF Gruppens direktør, Lars Mejlby, lægger ikke skjul på, at overtagelsen af Næstved El-Service repræsenterer en stor og rigtig spændende mundfuld.

– Købet af Næstved El-Service repræsenterer den hidtil største handel i SIF Gruppens 100-årige historie, og vi ser Næstved-afdelingen som spydspids i virksomhedens vækststrategi og en understregning af vores ambition om, at fortsat vækst på Sjælland skal ske gennem en stærk lokal forankring tæt på kunderne, siger Lars Mejlby.

Alle medarbejdere fortsætter som hidtil efter sammenlægningen af Næstved El-service og Pedersen El.

I starten af november udvider SIF Gruppen igen, når virksomheden åbner en ny afdeling med 10 medarbejdere i Kalundborg.