fbpx
24. august 2020

Søberg Gruppen køber op i Midtjylland

Af: Lasse Andersen

Med overtagelsen af Viborg Rørteknik og VVS Gruppen i Ulstrup og Hammel styrker Søberg Gruppen sin tilstedeværelse i Midtjylland.

Søberg Gruppen, som består af VVS Søberg og Energiservice A/S, overtager per 15. august VVS Gruppen og den 1. september Viborg Rørteknik A/S. Dermed bliver Søberg Gruppen væsentligt større i Midtjylland – med afdelinger i både Viborg, Ulstrup, Hammel, Randers, Kjellerup og Århus.

Ifølge direktør i Søberg Gruppen, Kjeld Søberg (billedet yderst til højre), er målet med de to overtagelser at opnå yderligere stordriftsfordele, samtidig med at nærheden til kunderne bevares lokalt via medarbejderne i lokalområderne.

– Det, der har været vigtigst for os i denne sammenhæng, er, at bevare den lokale nærhed og relation til kunderne, samtidig med at vi øger specialiseringen inden for vores kernekompetencer og sikrer, at vi får udbytte af stordriftsfordelene. Netop den lokale nærhed og de relationer, der er mellem de enkelte montører og kunderne, er en styrke i begge virksomheder, siger Kjeld Søberg

Den bedste beslutning
Efter mange år som selvstændig har salget til Søberg Gruppen været en beslutning, der har krævet noget overvejelse, fortæller Leif Jensen, der er indehaver af Viborg Rørteknik.

– I alle årene har det handlet om at udvikle forretningen – og dermed udvikle medarbejderne. At blive en del af Søberg Gruppen vil sikre, at både kunder og medarbejdere får de bedste muligheder for fortsat udvikling. Så selv om det naturligvis har været noget, jeg har tænkt meget over, er jeg ikke i tvivl om, at det er den bedste måde at sikre virksomhedens fremtid på, siger Leif Jensen, som – sammen med medarbejderne – fortsætter i Søberg Gruppen

Søberg Gruppen har i alt 190 medarbejdere, og virksomheden har – udover de midtjyske afdelinger – også afdelinger i Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Nyborg, Rødovre og Næstved.