fbpx
07. august 2019

Søberg Gruppen overtager Verdos vvs-aktiviteter

Af: Lasse Andersen

Med overtagelsen af Verdos vvs-aktiviteter styrker Søberg Gruppen sin position i Midtjylland.

Søberg Gruppen overtager per 15. august alle energiselskabet Verdos vvs-aktiviteter. Det drejer sig om to afdelinger i henholdsvis Århus og Randers, som nu bliver slået sammen med de afdelinger Søberg Gruppen i forvejen har i de to jyske byer.

Når overtagelsen er en realitet, fortsætter alle 10 Verdo-medarbejdere i Søberg Gruppen – inklusive Martin Munkholt, som indtil nu har været VVS chef i Verdo.

Søberg Gruppens mål med overtagelsen er, udover at øge aktiviteten i Midtjylland, at opnå yderligere stordriftsfordele samtidig med, at nærheden til kunderne bevares lokalt. Netop nærheden til kunderne og de relationer, der er mellem medarbejderne og kunderne, er en styrke i begge virksomheder. Og stordriftsfordelene er afgørende i en tid, hvor konkurrencen er skarp overalt i håndværksbranchen, vurderer direktør i Søberg Gruppen Kjeld Søberg (billedet).

Giver mulighed for øget specialisering
Han mener også, at overtagelsen giver gode muligheder for øget specialisering.

– En af de store fordele ved overtagelsen er, at vi kan øge graden af specialisering inden for vores kernekompetencer. Det giver os mulighed for at lade medarbejderne dykke endnu mere ned i deres specialer og samtidig have flere kolleger at udveksle erfaringer med. Så kort og godt gør det vores folk dygtigere – til gavn for vores kunder, siger Kjeld Søberg.

Kernekompetencerne omfatter blandt andet alternativ energi i form af jordvarme, varmepumper samt selvfølgelig alle former for vvs-opgaver, gasinstallationer og serviceopgaver.

Søberg Gruppen har 185 medarbejdere fordelt på en række afdelinger i Jylland på Fyn og Sjælland.