fbpx
10. juli 2019

Kæmpeordre: SolarFuture installerer 13.000 solcellepaneler for Coop

Af: Amalie Klitgaard

Foto: SolarFuture

Rammeaftalen om at udskifte Coops olie- og gasfyr med solceller er SolarFutures største ordre til dato.

Solcelleentreprenøren SolarFuture har landet en rammeaftale med Coop. De skal udføre 3,5 MWp bestående af 13.000 solcellepaneler i 30 af Coops egne butikker, som ligger spredt i hele Danmark. Det er dermed virksomhedens største ordre til dato.

– Vi ser flere og flere liberale erhverv, som efterspørger energibesparelser gennem solceller, og vi forventer en kraftig vækst indenfor solceller til erhvervsdrivende de kommene år i Danmark. Det er derfor positivt, at en stor toneangivende organisation som Coop har taget initiativet og vil være en frontløber på dette område, siger partner og direktør for SolarFuture, Mads Christensen.

Som udgangspunkt skal anlæggene være i drift ved udgangen af 2020. De 13.000 solcellepaneller indgår i Coops Energi2020 spareplan om at udskifte deres energislugende olie- og gasfyr med mere klimavenlige løsninger som for eksempel solceller.

– Coop har lavet et godt forarbejde for deres energi2020 plan og har sat en ambitiøs tidsplan for udførelsen. Med denne kontrakt sammen med de mange andre ordrer, vi har i pipeline, er vores ordrebog godt fyldt for de næste 12 måneder, siger Mads Christensen.