fbpx
15. august 2019

Stigende efterspørgsel: Solar tilføjer ny varmepumpeleverandør

Af: Amalie Klitgaard

Solar udvider sit varmepumpesortiment med et nyt samarbejde med producenten Haier.

Varmepumpe-boomet er i fuld gang. Tal fra Energistyrelsen har tidligere vist, at salget af varmepumper steg cirka 30 procent fra 2017 til 2018. Den stigende efterspørgsel er noget, som Solar har opdaget:

– Solar oplever stor vækst inden for varmepumper, og både politikere og slutbrugere kigger efter grønne løsninger. Med det nye samarbejde kan Solar i endnu højere grad bidrage til en grøn omstilling, forklarer salgsdirektør hos Solar Klima og Energi Dennis Jeppesen.

Det nye samarbejde er med varmepumpeproducenten Haier og betyder, at grossistens kunder får endnu flere produkter at vælge imellem, fortæller Rasmus Vemmelund, Senior Product Group Manager ved Solar.

– Vores kunder har i den grad fået øjnene op for det marked, der er for varmepumper, og derfor efterspørger de flere produkttyper og mærker. På den baggrund har vi valgt at tilføje en ekstra kvalitetsleverandør, så vi sammen med vores andre stærke brands kan tilbyde et endnu større sortiment.

Ud over et stort udvalg af forskellige typer luft/luft og luft/vand varmepumper vil det også være Solars serviceorgansiation, der sørger for service og support af produkterne fra Haier. Det betyder, at installatørerne kan finde hjælp til idriftsættelse, service og vedligehold hos deres nuværende kontaktpersoner i Solar, hvilket også skal give ekstra tryghed for kunderne, forklarer Rasmus Vemmelund.

Solar forhandler i forvejen produkter fra blandt andre Panasonic, Bosch, Metro Therm, Invest Living og Vaillant.

Produktsortimentet fra Haier lanceres den 1. september 2019.