fbpx
26. november 2018

Stor interesse for kommende vvs-messe

Af: Lasse Andersen

Seks måneder før VVS’19 finder sted, kan arrangørerne bag messen fortælle, at 90 procent af standene er solgt.

Der er stor interesse for at være med som udstiller på Danmarks største VVS-messe, der løber af stablen 8. – 10. maj 2019 i Odense Congress Center. 90 procent af standene er allerede solgt til udstillere fra VVS-branchen, hvilket betyder, at VVS’19 er tæt på at være udsolgt.

I alt er der nu tilmeldt 176 udstillere, og flere af dem har booket større stande end tidligere, så forventningerne er høje hos messechef Michael Helm.

– Vi har aldrig tidligere haft så stor interesse for forhåndstilmeldinger til en kommende messe, som vi har i år. Derudover har vi nogle rigtig flotte besøgsevalueringer, hvor 95 procent af de adspurgte besøgende forventer at komme igen til VVS’19, så det tegner til at blive endnu en succesfuld messe, siger Michael Helm, og henviser til messen i 2017.

Her havde VVS-messen det højeste antal udstillere nogensinde under ét tag, ligesom VVS’17 slog besøgsrekord med 9.373 besøgende.

På VVS-messens nye hjemmeside kan der findes aktuel udstillerliste, ligesom en opdateret standplan bliver lagt op ultimo november.

VVS’19 bliver arrangeret i samarbejde med brancheorganisationen Danmarks største tekniske brancheorganisation VELTEK.