fbpx
25. maj 2021

TEKNIQ Arbejdsgivernes fagblade lægges sammen

Af: Lasse Andersen

De tre fagblade Electra, Industri & Teknik og Dansk VVS, som udgives af TEKNIQ Arbejdsgiverne, bliver lagt sammen til ét samlet magasin.

TEKNIQ Arbejdsgivernes bestyrelse har besluttet, at organisationens tre fagblade Electra, Dansk VVS og Industri & Teknik, som hver udkommer seks gange om året, bliver lagt sammen til én samlet udgivelse, der skal udkomme fire gange om året.

Ændringen er et led i TEKNIQ Arbejdsgivernes vedtagne strategi om at gøre medlemskommunikationen mere digital frem mod 2025. Således skal de resurser, som sammenlægningen frigiver, bruges på at udnytte de digitale muligheder optimalt og skabe en mere segmenteret medlemskommunikation. Målet er, at hver medlemsvirksomhed – i nyhedsbreve og på tekniq.dk – bliver mødt af indhold, som er målrettet præcis deres interesser og fagområder.

Det kommende magasin bliver bygget op med en indledende fællessektion efterfulgt af tre særskilte sektioner for henholdsvis el, vvs og industri. I fagsektionerne vil der blive gået i dybden med eksempelvis tekniske og juridiske udfordringer, og der vil blive sat perspektiv på nogle af de tendenser, der præger brancherne. Dermed får læserne mulighed for både at orientere sig bredt og fordybe sig i et specifikt fagområde.

Det nye magasin udkommer første gang 27. september.

Den sidste selvstændige udgave af Industri & Teknik og Dansk VVS er udkommet. Sidste nummer af Electra udkommer 27. maj.