fbpx
03. januar 2020

Vagtskifte på toppost i Schneider

Af: Michael Degn

Pankaj Sharma er ny executive vice president for Secure Power-divisionen i Schneider Electric.

Siden 1. januar har Pankaj Sharma stået i spidsen for Secure Power-divisionen i Schneider Electric med titlen som executive vice president. Han har gennem de seneste 19 år været ansat i Secure Power-divisionen. I løbet af den tid har han haft en lang række ledende roller; blandt andet som ansvarlig for at hjælpe firmaets kunde og partnere med edge computing.

– Fleksible systemer i skyen og edge er katalysatorer for den digitale verden. Det er en ære at overtage roret for Secure Power i denne kritiske tid. I min nye rolle vil jeg fortsætte med at fremme vores mission for at sikre, at Life is On i den digitale verden, og at vi hjælper med at skabe en bæredygtig fremtid for vores planet, siger Pankaj Shama i en pressemeddelelse.

Hæve barren

Han over tager stillingen som executive vice president fra Dave Johnson.

Under Dave Johnsons ledelse har Secure Power leveret komplette infrastrukturløsninger til datacentre, IT-miljøer og industrielle applikationer. Han har stået i spidsen for flere globale funktioner, som blandt andet tæller strategi, marketing, forskning og udvikling, finans og HR.

– Jeg vil gerne takke Dave for hans dedikation til Schneider Electric, og jeg ved, at det er på grund af hans lederskab, at Schneider Electric er godt rustet til at lede industrien med banebrydende innovation. Mit mål er at fortsætte med at hæve barren i Secure Power ved at arbejde med den højest mulige energieffektivitet, pleje væksten og fortsætte med at omfavne en global og forskelligartet team-tilgang, siger Pankaj Sharma i en pressemeddelelse.