fbpx
01. oktober 2021

Ved dine medarbejdere nok om bygningsautomatik?

Af: Lasse Andersen

I slutningen af oktober starter et nye efteruddannelses-modul i bygningsautomatik på KEA i København. TEKNIQ Arbejdsgiverne opfordrer medlemsvirksomhederne til at benytte muligheden, selvom de har travlt. Det kan nemlig være sidste chance.

 I takt med de stigende krav til brug af bygningsautomatik efterspørger branchen dygtige teknikere, der har kompetencer til at programmere en bygning, så alle tekniske installationer bliver styret og reguleret optimalt.

Derfor blev der sidste år lanceret en række nye efteruddannelsesmoduler i bygningsautomatik, som er udviklet af TEKNIQ Arbejdsgiverne, KEA, Maskinmesterskolen i København og Dansk El-forbund.

Læs også: Ny uddannelse i bygningsautomatik

Den 25. oktober starter modulet ”bygningsautomatik – systemkendskab” og Jørgen Prosper Sørensen, der er uddannelsespolitisk konsulent hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, opfordrer medlemsvirksomhederne til at melde sig til.

– Hvis dine medarbejdere har behov for at få opdateret deres kompetencer inden for bygningsautomatik, skal du reagere nu, også selvom der er rygende travlt. Hvis ikke der kommer nok tilmeldte, er der nemlig risiko for, at modulerne ikke bliver udbudt længere, og det vil være brandærgerligt, siger Jørgen Prosper Sørensen.

Der kan læse mere om uddannelsen og de øvrige moduler på TEKNIQ Arbejdsgivernes hjemmeside.

Der kan søges såvel omstillingsfond, SVU og kompetencefonde til modulet.