fbpx
16. april 2020

Vvs-entreprenør laver udendørs corona-håndvaske på 24 timer

Af: Michael Degn

Andersen & Heegaard har i lyntempo leveret syv specialdesignede udendørs vaskeunits til en række skoler i kampen mod coronasmitten.

Inden de yngste skoleelever vendte tilbage onsdag den 15. april knoklede vvs-entreprenøren Andersen & Heegaard i bogstaveligste forstand i døgndrift for at blive klar. Virksomheden skulle levere syv specialdesignede vaskeunits til syv skoler i Hvidovre Kommune. Vel at mærke på blot 24 timer så der blev knoklet igennem hele natten for at blive klar til at bekæmpe coronasmitten blandt eleverne fra 0. – 5. klasse.

Efter et hektisk døgn stod de nye håndvaske onsdag morgen klar til brug på skolerne i Hvidovre.
Foto: Andersen & Heegaard

– Andersen & Heegaard er stolte af at kunne bidrage i en svær tid præget af COVID-19. En tid hvor skoler og institutioner skal genåbne under nye, skærpede forhold. Med udendørs vaskeunits har skolerne i Hvidovre nu i højere grad mulighed for at efterleve myndighedernes anbefalinger, og så er vi da ekstra stolte af, at vi så hurtigt har stablet en specialdesignet løsning på
benene, udtaler Mads Bengtsson, administrerende direktør i Andersen & Heegaard, i en pressemeddelelse.

Videre til andre kommuner

Hver vaskeunit består af seks håndvaske med berøringsfrie armaturer og monteret med behørig afstand til hinanden, så skoleeleverne nu kan få vasket deres hænder, mens de opholder sig udendørs, og inden de træder ind på skolen. Løsningen vil nu også vil blive tilbudt til andre kommuner.

De syv skoler i Hvidovre, der har fået installeret de nye vaskeunits, er: Dansborgskolen, Risbjergskolen, Holmegårdsskolen, Gungehusskolen, Præstemoseskolen, Avedøre Skole og Naturcenter Quark.