fbpx
07. juni 2021

Vvs-installatør lancerer nyt forretningsområde

Af: Lasse Andersen

Vvs Experten er i fuld gang med at etablere egen el-afdeling og skifter navn.

Vvs-installatøren Vvs Experten, som ligger i Brædstrup mellem Horsens og Silkeborg, opnåede i starten af året el-autorisation og har siden været i fuld gang med at etablere egen el-afdeling. Med det nye forretningsområde har installatøren taget konsekvensen og hedder nu Vvs & El Experten. Samtidig har virksomheden siden årsskiftet udvidet medarbejderstaben med flere el-faglærte.

– Vi har oplevet højt aktivitetsniveau de seneste år – særligt vvs-opgaver i forbindelse med boligbyggerier og installation af varmepumper boomer. Det klager vi bestemt ikke over, men vi må samtidig erkende, at vvs-arbejde bliver mere og mere elektrisk, siger direktør i virksomheden, Dan Leonhard Pedersen (billedet t.v.), om årsagen til udvidelsen af virksomhedens kompetencevifte.

– For cirka halvandet år siden blev vi en del af Henning Mortensen a/s. Det har givet os stærke kræfter i ryggen med flere ressourcer og tekniske kompetencer at trække på. Og det har betydet, at vi nu har overskud til at gå helhjertet ind i opbygningen af et helt nyt forretningsområde, konstaterer han.

Læs også: Henning Mortensen køber Vvs Experten

Mere vækst forude
Rasmus Hampen Thomsen (billedet th.) skal stå i spidsen for den nye el-afdeling, som allerede er godt i gang med opgaver inden for typehusbyggeri og installation af varmepumper. Håbet er, at  el-afdelingen kan skabe fundamentet for yderligere ekspansion med flere ansatte i de kommende år.

– I dag er vi en aktiv spiller inden for vvs i både vores lokalområde og på entreprisemarkedet i hele landet. El-kompetencerne vil komme vores kunder til gode og dermed styrke vores position på markedet yderligere, forventer Dan Leonhard Pedersen.