fbpx
29. september 2021

VVS-messe udsolgt

Af: Lasse Andersen

VVS’21, som bliver afholdt midt i oktober, har solgt alle stande.

Arrangørerne bag vvs-messen, VVS’21, melder, at alle stande i Odense Congress Center nu er solgt, og dermed bliver tre haller i messecentret fyldt med VVS-nyheder.

Messen er blevet flyttet fra foråret til oktober måned på grund af corona-pandemien, men det har altså ikke haft den store betydning for udstillerne, som stadigvæk bakker op om den traditionsrige VVS-messe.

– Jeg glæder mig over, at VVS’21 er udsolgt. Det betyder, at branchen stadigvæk kan se værdien i at gå på messe og mødes face-to-face for at vidensdele, netværke og fremvise deres nye produkter og løsninger til resten af branchen, siger projektleder for VVS’21, Louise Jørgensen.

Det er endnu en gang Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, som står bag VVS-messen, ligesom de gjorde i 2019, hvor messen satte flere rekorder.

– Vi skal efterfølge en VVS’19, som var en stor succes. Det sætter selvfølgelig forventningerne højt hos både udstillere og besøgende. Selvom VVS’21 selvfølgelig bliver en anderledes messe på grund af corona, så har jeg meget høje forventninger til årets messe, siger Louise Jørgensen

VVS’21 finder sted den 12. – 14. oktober i Odense Congress Center. Det er gratis at deltage i fagmessen, men det kræver, at man registrerer sig online for at modtage en billet. Registrering kan ske på www.vvs-messen.dk

Alle udstillere til VVS’21 kan findes på VVS-messens hjemmeside, hvor det også er muligt at se udstillernes placering i de tre haller.