fbpx
23. november 2020

Vvs-virksomhed kåret som årets læreplads

Af: Michael Degn

Ingo Olsen VVS i Ringsted er kåret som årets lokale læreplads af EUC Sjælland.

Lærling Ken Nellesø har indstillet sin læreplads, Ingo Olsen VVS, til prisen som årets lokale læreplads 2020. Det viste sig at være en god idé, da virksomheden netop er blevet hædret med prisen.

– Michael sætter stor tiltro til sine lærlinge, og lader os tidligt stå på vores egne ben, så vi får lov til at tænke selvstændigt. Hvis vi så ikke kan løse de opgaver, vi bliver sendt ud på, så er han god til selv at komme ud til os og guide os, så vi får en bedre forståelse af opgaverne, så vi aldrig føler at vi står alene, forklarer Ken Nellesø om sin indstilling.

Lærlingens anden familie
Årets Læreplads er en kampagne, hvor elever kan indstille deres læreplads til at deltage i konkurrencen, mens den lokale erhvervsskole kårer den lokale vinder. Uddannelseschef for EUC Sjælland Ole Holm begrunder kåringen med, at Ingo Olsen VVS har en særdeles stærk faglig stolthed, hvor mester og svende støtter deres elever gennem hele uddannelsen.

– Det gør de uden at gå på kompromis, hvad angår sammenhold og kammeratskab, tvært imod – de giver en hånd og et godt råd med, når og hvis det hele bliver lidt svært! Som Ken skriver i sin instilling:” Det er ikke bare mine kollegaer, det er en ekstra familie jeg har fået”. Det fortjener anerkendelse, og derfor har vi i år valgt netop Ingo Olsen VVS, som årets læreplads 2020 på EUC Sjælland, siger Ole Holm i en pressemeddelelse.

Virksomheden er et VVS-firma etableret i 1960 af Ingo Olsen. I dag ledes virksomheden af tredje generation med Michael Ingo Olsen som mester.

Billedet: Mester Michael Ingo Olsen (tv) og lærling Ken Nellesø.